Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι έσπασε τζάμι πόρτας σταθμευμένου αυτοκινήτου και αφαίρεσε ένα πορτοφόλι, που περιείχε τέσσερις τραπεζικές κάρτες και έγγραφα.

Συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι διέρρηξε παράθυρο ισόγειας οικίας, ημεδαπού άνδρα με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να  ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς, που περιπολούσαν στην περιοχή και τον συνέλαβαν άμεσα.

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία, με κάνναβη, συνολικού βάρους (24,3) γραμμαρίων.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του άνδρα προέκυψε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και προσωρινής κράτησης του Ανακριτή Κορίνθου, για διακεκριμένες κλοπές (ιχθυοκλοπή).