Ο Tasos Xiarcho και η Konnie Metaxa μας καλούν να περάσουμε μαζί τους τα Χριστούγεννα, με το νέο τους single και music video που κυκλοφορεί από την Panik Records!

Οι δύο «εκρηκτικοί» καλλιτέχνες παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερο γιορτινό τραγούδι λίγο πριν τις φετινές «περίεργες» γιορτές, όπου όλα είναι διαφορετικά και πρωτόγνωρα εξαιτίας της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων, με την αγάπη να είναι το μόνο που παραμένει ίδιο και κάνει τη διαφορά.

Οπτικοποιώντας το τραγούδι, τη μουσική του οποίου έγραψαν οι Βασίλης Κουμεντάκος, Tasos Xiarcho και Sergio T και τους στίχους ο Tasos Xiarcho, ο Τάσος και η Konnie μας μεταφέρουν την τέλεια χημεία τους και τα θετικά τους vibes, με φόντο την άδεια από κόσμο νυχτερινή Αθήνα.

Το «Μαύρα Χριστούγεννα», από το ταλαντούχο δίδυμο που κέρδισε το περσινό «Just The 2 Of Us» κάνοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις οι οποίες συγκέντρωναν κάθε φορά το απόλυτο άριστα των κριτών και τις περισσότερες ψήφους του κοινού, έρχεται μετά το mega hit «Μόνο Πάγο», που έγινε viral και μετρά σχεδόν 5 εκατομμύρια YouTube views.


Tasos Xiarcho & Konnie Metaxa - Μαύρα Χριστούγεννα - Official Music Video