Άλλη μία "Τελετή των Ρόδων" πραγματοποιήθηκε στο "Bachelor" το βράδυ της Παρασκευής (4/12) και μία κοπέλα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το ριάλιτι του Alpha, με αποτέλεσμα να παραμείνουν μόνο πέντε κορίτσια στη βίλα.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος δυσκολεύτηκε αρκετά, καθώς έχει αναπτύξει σχέσεις με όλες τις κοπέλες και δεν μπορούσε να αποφασίσει ποια θα έπρεπε να φύγει.

Τα δύο κορίτσια που έμειναν στο τέλος να περιμένουν για ένα τριαντάφυλλο που απέμεινε στον Έλληνα Bachelor ήταν η Εριέττα και η Σία, το οποίο τελικά δόθηκε στη Σία.

Η Εριέττα στο άκουσμα της αποχώρησής της έβαλε τα κλάματα, ωστόσο, ο Παναγιώτης την πήρε αγκαλιά και της ανέφερε πως χάρηκε πολύ που τη γνώρισε, ότι είναι μια σπουδαία γυναίκα και πως θα ήθελε να κρατήσουν επαφή και εκτός σπιτιού.

 


Η Εριέττα αποχωρεί και ο Παναγιώτης την αποχαιρετά σε ενα τρυφερό τετ-α-τετ | The Bachelor Επ.30

Ο Έλληνας Bachelor στην προσωπική του συνέντευξη δήλωσε ότι δεν μπορούσε να φανταστεί το μέλλον του με την Εριέττα, ενώ η ίδια μετά την αποχώρησή της ανέφερε με χιούμορ πως θα τον περιμένει έξω και θα τον χωρίσει με όποια κοπέλα τελικά συνεχίσει τη ζωή του.