Υλικά

1 μερίδα

3 αυγά
2 κ.σ. γάλα η νερό
1-2 κ.σ. βούτυρο ή ελαιόλαδο
Αλάτι,πιπέρι
1/2 φλ. κιμά μαγειρεμένο (100-120γρ.)
Για τον Κιμά:
100 γρ. Κιμά ωμό
1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
100 γρ. Σάλτσα ντομάτα
1/2 φλ. νερό
1 κ.γ. μαϊντανό(προαιρετικά)
Αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο
Τυρί τριμμένο για σερβίρισμα (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Για τον κιμά: Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και αφήνουμε λίγο να κάψει. Προσθέτουμε τον κιμά και το κρεμμύδι και σοτάρουμε μέχρι να αλλάξει χρώμα ο κιμάς.

Προσθέτουμε το σκόρδο το μαϊντανό τη σάλτσα ντομάτας και το νερό, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να απορροφήσει όλα τα υγρά.

Για την ομελέτα: Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει. Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ και προσθέτουμε το γάλα ή το νερό, αλατοπίπερο και χτυπάμε καλά με ένα πιρούνι. Μόλις κάψει το ελαιόλαδο ρίχνουμε τα αυγά και κουνάμε το τηγάνι να απλωθούν. Αφήνουμε να ψηθούν από τη μία πλευρά και γυρίζουμε από την άλλη.

Μόλις ψηθεί απλώνουμε τον κιμά πάνω στην ομελέτα και διπλώνουμε τις δύο άκρες προς τα μέσα. Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί.

Πηγή: cookpad.com