Μια φωτογραφία με τις αδελφές της, Δανάη και Χριστίνα μοιράστηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη στο προφίλ της στο Instagram.

H βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, όπως σημείωσε στο προφίλ της, δεν έχει συναντηθεί με τις αδελφές της, Χριστίνα και Δανάη, από την αρχή του lockdown και της λείπουν πάρα πολύ. Ψάχνοντας το αρχείο με τις φωτογραφίες της, η Ολγα Κεφαλογιάννη βρήκε μία με τις δύο αδελφές της, όπου φορούν παραδοσιακές στολές της Κρήτης.

Η φωτογράφιση έγινε πριν από 5 χρόνια για τις ανάγκες ενός ημερολογίου για καλό σκοπό. Η Ολγα Κεφαλογιάννη σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του ποστ: «Πριν από 5 χρόνια φωτογραφηθήκαμε με τις αδελφές μου Χριστίνα και Δανάη φορώντας παραδοσιακές στολές της Κρήτης από τη συλλογή του Λυκείου Ελληνίδων για τις ανάγκες ενός ημερολογίου για τη στήριξη του Συλλόγου Ρεθυμνίων Αττικής «Το Αρκάδι». Βρήκα σήμερα τη φωτογραφία και την μοιράζομαι μαζί σας. Δεν έχουμε βρεθεί με τις αδελφές μου από την αρχή του αποκλεισμού και αυτό μου έχει στοιχίσει. Η αγάπη τους και η στήριξή τους είναι τα μεγαλύτερα συναισθηματικά εφόδια στη ζωή μου. Κι εκείνες ξέρουν ότι θα έκανα τα πάντα για να είναι ευτυχισμένες. Στις αληθινές, βαθιές, αυθεντικές σχέσεις αγάπης και στοργής!».

Και οι τρεις τους είναι μελαχρινές και μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους, όπως βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ξάδελφός τους και γνωστός δημοσιογράφος Μιχάλης Κεφαλογιάννης έχει σημειώσει αρχές Σεπτεμβρίου στο προφίλ του στο Instagram για τις τρεις αδελφές Κεφαλογιάννη: «Η Όλγα, η Χριστίνα και η Δανάη. Ξεχωριστές, διαφορετικές, αλλά σαν μια γροθιά. Δεν έχω συναντήσει πιο δυνατά κορίτσια. Ανθεκτικά κι αυθεντικά πλάσματα».