Λαμπερό, εντυπωσιακό, πρωτότυπο, δίνοντας ην αίσθηση του διαφορετικού και αλλάζοντας την εικόνα της πλατείας Τριών Συμμάχων.

Όλα αυτά τα σχόλια αφορούν το δέντρο της πλατείας Τριών Συμμάχων που τοποθετήθηκε από τα συνεργεία του δήμου και άναψε για πρώτη φορά τα φώτα του βράδυ της Πέμπτης κερδίζοντας τις εντυπώσεις, έστω από το διαδίκτυο.

Βλέπετε, εξαιτίας της καραντίνας και της απαγόρευσης της κυκλοφορίας οι Πατρινοί δεν είχαν την ευκαιρία να το χαρούν και να το δουν από κοντά, την πρώτη νύχτα που έλαμψε και άλλαξε σε μεγάλο βαθμό την αισθητική της περιοχής.

Το δέντρο μοιάζει να είναι η κορύφωση ενός δρόμου που ξεκινά από το πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου, όπου έχει στολιστεί και αυτός με πολύχρωμα λαμπιόνια καταλήγοντας εκεί.

Η ιδέα είναι αρκετά πρωτότυπη και έχει σχεδιαστεί από την αρχιτεκτονική υπηρεσία του δήμου. Το εντυπωσιακό φωτεινό δέντρο από λαμπιόνια θα είναι σίγουρα ένα από τα σημεία αναφοράς του φετινού χριστουγεννιάτικου διακόσμου της Πάτρας.

Το καινούργιο στοιχείο που προστίθεται για να κάνει τη διαφορά σε αυτές τις γιορτές που θα είναι διαφορετικές από κάθε άλλη χρονιά. 


 

Σε σχετική του ανακοίνωσή ο Δήμος Πατρέων αναφέρει: «Στην Πλατεία Τριών Συμμάχων τοποθετήθηκε ένα μεταλλικό χριστουγεννιάτικο δένδρο που επίσης σχεδιάστηκε από την Διεύθυνση Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού του Δήμου Πατρέων, όπως και το Χριστουγεννιάτικο χωριό της πλατείας Γεωργίου.

Στην Τριών Συμμάχων όπως και για την τοποθέτηση της φάτνης και των άλλων στοιχείων στην Πλατεία Γεωργίου, δουλεύουν οι εργαζόμενοι των αρμοδίων Τμημάτων (Πράσινο, Ηλεκτροφωτισμός, Αυτεπιστασία, Καρναβαλικό Συνεργείο) στο Δήμο Πατρέων»