Στο Πάμε Δανάη βρέθηκαν καλεσμένοι ο Ετεοκλής Παύλου κι η Ελένη Χατζίδου, όπου μίλησαν για την σχέση τους αλλά και το ατύχημα που στέρησε από τον Ετεοκλή το ένα του πόδι.

Ο ίδιος ανέφερε: «Οι γιατροί μου έλεγαν Ετεοκλή δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς κι εγώ, επειδή είμαι πολύ ρεαλιστής, λέω παιδιά είναι πρόβλημα. Γεννιόμαστε αρτιμελής και είναι πολύ σημαντικό να φτάσουμε στο τέλος της ζωή μας έτσι. Απλά είναι στο χέρι σου να κάνεις αυτό το πρόβλημα μικρό ή μεγάλο. Στο πως σε βλέπουν οι άλλοι, είναι το τι δίνεις. Πολλές φορές με ρωτούν αν σε πειράζει η περιέργεια του κόσμου. Είναι φυσιολογικό. Μου πήρε πάρα πολύ καιρό η αποκατάστασή μου, όχι τόσο η σωματική γιατί ξέρεις ότι θα μου πάρει κάποια χρόνια. Ήξερα ότι θα το κάνω αυτό που θέλω. Το ψυχικό είναι το δύσκολο κομμάτι, να επουλώσεις τις πληγές που έχεις μέσα σου. Θέλει πολλή δουλειά.

Δεν είπα ποτέ ότι καταστράφηκε η ζωή μου. Είπα ότι θα περάσουν κάποια δύσκολα χρόνια αλλά θα δω τον εαυτό μου, όπως θέλω. Δεν ήξερα το πότε αλλά ότι θα δω αυτό που θέλω. Να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Εννοείται μίλησα μια φορά με ψυχολόγο αλλά μετά δεν ένιωσα την ανάγκη. Είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει κάποιος στον εαυτό του. Απλά εγώ ένιωσα ότι είχα ανάγκη να τα βρω με εμένα και να μιλήσω με τον Ετεοκλή. Αυτό που με βοήθησε σε όλο αυτό είναι το διάβασμα και η πίστη μου και φυσικά μαζί με την οικογένειά μου. Ήταν οι τρεις καθοριστικοί παράγοντες για την αποκατάστασή μου.»