Διαδικτυακό εργαστήρι για ζευγάρια με θέμα: «Συντροφική σχέση: ένα ασφαλές λιμάνι ή μια ακόμα τρικυμία» πρόκειται να υλοποιηθεί από το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων & Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας Καλλίπολις, αναγνωρίζοντας τον σημαντικό βαθμό στον οποίο οι συντροφικές σχέσεις, μας επηρεάζουν στη διαχείριση της δύσκολης πραγματικότητας που όλοι βιώνουμε.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου όσοι συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα όπως: 

  • Πώς μπορούμε να αποφύγουμε το αρνητικό κλίμα στη συντροφική μας σχέση;
  • Με ποιόν τρόπο άντρες και γυναίκες «υπονομεύουμε» την σχέση μας;
  • Πως θα ενισχύσουμε την μεταξύ μας κατανόηση, αποδοχή και ασφάλεια;

Το διαδικτυακό εργαστήρι πρόκειται να υλοποιηθεί το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020 από τις 18:30 έως τις 20:00. Για την σύνδεση απαιτείται υπολογιστής ή τάμπλετ με κάμερα και μικρόφωνο ή ένα αντίστοιχο κινητό τηλέφωνο. Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος. 

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00 (υπεύθυνη: κ. Θώμη Σταύρου – Κοινωνική Λειτουργός) ή στο email: [email protected], στην ιστοσελίδα: www.kpachaia.gr και στο https://www.facebook.com/kpachaiaskallipolis/.