Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020, στις 18.00, το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών (ΜΕΤ), και ο Σύλλογος Φίλων ΜΕΤ, διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση «Εθελοντισμός και Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας στην εποχή CoVID-19-το ΜΕΤ τιμά τους εθελοντές και τους χορηγούς του».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα χαιρετίσουν ο Πρύτανης του Παν/μίου Πατρών, καθηγητής Χρήστος Μπούρας και ο Κοσμήτορας της ΣΘΕ, καθηγητής Γιώργος Παπαθεοδώρου. Ομιλίες θα ακουστούν από τον Αντιπρύτανη Έρευνας και Ανάπτυξης Π.Π., καθηγητή Παναγιώτη Δημόπουλο με θέμα «Προς ένα εννιαίο, κεντρικά σχεδιασμένο πλαίσιο άσκησης εθελοντικών δράσεων, στο Πανεπιστήμιο Πατρών» και τον Αντιπρύτανη Φοιτητικής Μέριμνας Π.Π., καθηγητή Μάρκο Μαραγκό σχετικά με τον COVID-19.

 Στη συνέχεια θα μιλήσουν εθελοντές/ συνεργάτες για την εμπειρία τους με το ΜΕΤ και θα απονεμηθούν τιμητικά διπλώματα στους εθελοντές και στους χορηγούς για τη συνεισφορά τους στο Μουσείο  κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020.

Η εκδήλωση πλαισιώνεται μουσικά με αποσπάσματα από συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν σε παλαιότερες Εκδηλώσεις για τον Εθελοντισμό, στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση μέσω Webex:

Meeting number (access code): 165 843 7504

Meeting password: hjVUcYMc266

Join meeting <https://upatras.webex.com/upatras/j.php?MTID=m41348d6f602f5408e78d5dc40d50bfaa>