Συνεχίζονται οι εργασίες από τα συνεργεία του δήμου για τη διαμόρφωση του χριστουγεννιάτικου χωριού στην πλατεία Γεωργίου.

Οι υπάλληλοι του δήμου, μαζί με τους συμβασιούχους εργαζόμενους του κοινωφελούς, βρίσκονται σε πυρετό εργασιών, προκειμένου να ετοιμάσουν το χωριό της πλατείας Γεωργίου που θα είναι και αυτή τη χρονιά στο επίκεντρο του χριστουγεννιάτικου διακόσμου.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο και ήδη έχουν προχωρήσει αρκετά. Κυρίαρχο στοιχείο του χωριού θα είναι και φέτος η φάτνη που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την παραστατικότητα των φιγούρων της μέσα από την απεικόνιση της γέννησης του Θείου Βρέφους.

Παράλληλα θα τοποθετηθούν τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια που φέτος λόγω της κατάστασης που υπάρχει δεν είναι σίγουρο ακόμα αν θα μισθωθούν, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Θα υπάρχουν όμως και καινούργια στοιχεία στο χωριό. Οι περισσότερες από τις φιγούρες που θα μείνουν για αυτές τις μέρες στο χωριό θα είναι καινούργιες, πρόσφατα κατασκευασμένες από το Καρναβαλικό Εργαστήριο.

Κρίνοντας από τις φωτογραφίες που έχουν ανέβει στο facebook θα κυριαρχεί μια μεγάλη φιγούρα του Αϊ Βασίλη, ενώ ένα ακόμα στοιχείο που θα εστιάζει κανείς θα είναι το μεγάλο έλατο που θα φωτιστεί.

Γύρω από όλα αυτά θα υπάρχουν αρκετά μικρότερα έλατα, αλλά και διαφόρων ειδών φυτά, κυρίως τα αλεξανδρινά χριστουγεννιάτικα λουλούδια.

Τον όλο σχεδιασμό του χωριού έχει αναλάβει η αρχιτεκτονική υπηρεσία του δήμου. Οι εργασίες είναι σε εξέλιξη και αυτό που μένει να δούμε είναι η διαμόρφωση του.