Εκρηκτικό για μία ακόμα φορά το κλίμα σπίτι του Big Brother, στο επεισόδιο της της Τετάρτης(2/12), με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά τον Δημήτρη Κεχαγιά και τον Χρήστο Βαρουξή.

Μάλιστα ο πρώτος «ξέφυγε» και δεν δίστασε να προβεί σε άσχημους χαρακτηρισμούς προς τον συμπαίκτη του.

Ο Κεχαγιάς επιτέθηκε φραστικά στον Βαρουξή με χαρακτηρισμούς όπως «χαζός», «τρύπας» και «ηλίθιος».

 


Big Brother: Άγριος τσακωμός ανάμεσα σε Άννα - Μαρία και Κεχαγιά

Η τιμωρία του Big Brother

Μετά τον έντονο διαπληκτισμό που είχαν οι δυο τους στο σαλόνι του σπιτιού και μπροστά στους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, ο Μεγάλος Αδελφός κάλεσε τον Δημήτρη Κεχαγιά στο δωμάτιο επικοινωνίας προς την απαραίτητη επίπληξη.

«Δημήτρη, με την συμπεριφορά σου παραβίασες έναν πολύ βασικό κανόνα του Big Brother. Πολύ σύντομα θα σου ανακοινώσω την απόφαση μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μεγάλος Αδελφός στον εκρηκτικό διαγωνιζόμενο του Big Brother.

«Δεν θα ξεφτιλιστώ εγώ για κανέναν εδώ μέσα», τόνισε με έμφαση, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Κεχαγιάς στο δωμάτιο επικοινωνίας.

«Δημήτρη, νωρίτερα κατά τη διάρκεια της ανοιχτής ψηφοφορίας απευθύνθηκες σε συγκάτοικο σου χρησιμοποιώντας απαράδεκτη φρασεολογία. Μη αποδεκτή, παραβιάζοντας βασικούς κανόνες του Big Brother.

Οι όποιες διαφωνίες υπάρχουν δεν επιλύονται με τον τρόπο που επέλεξες. Συνεπώς τίθεσαι αυτομάτως υποψήφιος προς αποχώρηση. Επίσης, δεν μπορείς να διεκδικήσεις το βέτο και δεν μπορεί κανένας συγκάτοικος να σε σώσει χρησιμοποιώντας το βέτο» συμπλήρωσε ο Big Brother λίγα λεπτά αργότερα.