Ο Snik, ο δημοφιλής, ιδιαιτέρως στη νεολαία, εκπρόσωπος της εγχώριας τραπ σκηνής, είναι ο Έλληνας καλλιτέχνης με τα περισσότερα streams στην Ελλάδα, καθώς βρέθηκε στην κορυφή της λίστας της παγκόσμιας πλατφόρμας Spotify.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Spitify ο τραγούδι του « Millionaire» ήταν το δημοφιλέστερο κομμάτι της πλατφόρμας για το 2020 έχοντας σημειώσει συνολικά πάνω από 4 εκατομμύρια streams! Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στον δίσκο του «TOP BOY» του οποίου τα τραγούδια μέχρι σήμερα έχουν ξεπεράσει τον σαρωτικό αριθμό των 42 εκατομμυρίων streams. Μεγάλη επιτυχία όμως σημείωσαν και τα singles «Bosses», «Etsi», «Karma”»και «Hoodstars» που κ βρέθηκαν στο Νο1 του Spotify Greece Top50.

Συνολικά, πάνω από 1.4 εκατομμύρια ακροατές άκουσαν τραγούδια του καλλιτέχνη για το 2020, με τα συνολικά streams να ξεπερνούν 51,5 εκατομμύρια με πάνω από 2,3 εκατομμύρια ώρες ακρόασης, φέρνοντας τον Snik στην πρώτη θέση της λίστας των δημοφιλέστερων καλλιτεχνών στο Spotify για το 2020 στη χώρα μας.


SNIK - MILLIONAIRE (Official Music Video)