Με τον καλύτερο τρόπο θα υποδεχθούν οι τηλεθεατές του MEGA το 2021. Έπειτα από ένα δύσκολο 2020 και με τον κοροναϊό να σκεπάζει τις καρδιές μας, τι καλύτερο από ένα μοναδικό τηλεοπτικό σόου με τον μεγάλο λαϊκό μας τραγουδιστή, Αντώνη Ρέμο;

Από τη συχνότητα του μεγάλου καναλιού ο Ρέμος θα παρουσιάσει ένα φαντασμαγορικό ρεβεγιόν στις 31 Δεκεμβρίου.

Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής θα κάνει το καλύτερο ποδαρικό και θα αποχαιρετίσει μαζί μας μια πολύ δύσκολη χρονιά.

Η παραμονή πρωτοχρονιάς στο MEGA θα έχει απ’ όλα. Ο Αντώνης Ρέμος θα ερμηνεύσει φυσικά μεγάλες επιτυχίες του από το χθες αλλά και νέα του τραγούδια. Αλλά δεν θα μείνει εκεί.

Ο ερμηνευτής, ο οποίος εντυπωσίασε με την αμεσότητα αλλά και τις ικανότητες του στην παρουσίαση, στην πρεμιέρα της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA» επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους φίλους τους.

Εκτός από μεγάλες ερμηνείες, λοιπόν, θα απολαύσουμε και συνδέσεις – έκπληξη με φίλους του στην Ελλάδας και το εξωτερικού.

Σε ένα πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του δεν μπορούσαν φυσικά να λείπουν και οι ανθρώπινες ιστορίες, οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας.

Από το μοναδικό αυτό ρεβεγιόν στο Mega θα περάσουν πολλά αγαπητά μας πρόσωπα για να μας ευχηθούν για τη νέα χρονιά και να μας κρατήσουν συντροφιά.