Ένα ζευγάρι από το Οντάριο της Καλιφόρνια δεν θα άφηνε τίποτα να τους εμποδίσει να παντρευτούν – ακόμη και όταν η νύφη κόλλησε κορωνοϊό.

Αφότου άλλαξαν και ξανάλλαξαν τα σχέδια του γάμου τους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η 29χρονη Λόρεν Χιμένεθ και ο 27χρονος Πάτρικ Ντελγκάντο, επιτέλους θα έλεγαν το «ναι» στις 20 Νοεμβρίου, αλλά λίγες ημέρες πριν, η νύφη βρέθηκε θετική στον ιό.

Αντί όμως να ακυρώσουν για άλλη μία φορά τον γάμο τους, το ερωτευμένο ζευγάρι απλώς άλλαξε τα σχέδια και παντρεύτηκε σε στυλ Ρωμαίος και Ιουλιέτα με την Λόρεν στο ανοιχτό παράθυρο του σπιτιού και τον Πάτρικ στο πεζοδρόμιο.

Λόγω της πανδημίας, η Λόρεν και ο Πάτρικ είχαν περάσει πολλά προτού τελικά καταφέρουν να παντρευτούν. «Στην πραγματικότητα, αλλάξαμε τα σχέδιά μας τρεις φορές. Πρώτα κόψαμε φίλους, μετά το μεγαλύτερο μέρος των οικογενειών μας» δήλωσε ο Πάτρικ στο Fox 40, προσθέτοντας πως η τελική λίστα περιλάμβανε μόλις 10 άτομα.

«Ήμασταν προσεκτικοί καθ’ όλη την προετοιμασία του γάμου, φροντίζοντας να φοράμε πάντα τις μάσκες μας παντού» είπε ο Πάτρικ. «Όταν το τεστ της για τον κορωνοϊό βγήκε θετικό, θα είμαι ειλικρινής, έγινε κομμάτια».

Αντάλλαξαν όρκους αγάπης με απόσταση 3 μέτρων

Μετά από 4 χρόνια μαζί και 1,5 χρόνο αρραβωνιασμένοι, το ζευγάρι δεν ήθελε να αναβάλλει ξανά τον γάμο του. Επιπλέον, η άδεια γάμου τους επρόκειτο να λήξει. Έτσι, απλώς τροποποίησαν τα σχέδιά τους. Αντί να παντρευτούν με τον έναν δίπλα στον άλλον, η Λόρεν απομονώθηκε στην δεύτερη κρεβατοκάμαρα του σπιτιού, συμμετέχοντας στην τελετή από το ανοιχτό παράθυρο, ενώ ο γαμπρός βρισκόταν στο πεζοδρόμιο από κάτω.

Βεβαιώθηκαν πως ο ιερέας και ο φωτογράφος τους δεν είχαν κανένα πρόβλημα με αυτό και η θεία της Λόρεν έφτιαξε μια κορδέλα 9 μέτρων με λουλούδια για να κρατάνε και οι δύο, η οποία θα συμβόλιζε την «ενότητα και την αγάπη».

«Αν και σίγουρα δεν ήταν ο τρόπος που φανταζόμασταν την ημέρα του γάμου μας, ο Πάτρικ κι εγώ μπορέσαμε να ανταλλάξουμε όρκους αιώνιας αγάπης» είπε η Λόρεν στην εκπομπή Good Morning America. «Αισθάνομαι τόσο τυχερή που έχω έναν σύντροφο που θα με στηρίζει, θα με αγαπά και θα είναι δίπλα μου σε δύσκολους καιρούς» πρόσθεσε. «Αφού καταφέραμε να ξεπεράσουμε το 2020, ο Πάτρικ κι εγώ θα τα καταφέρουμε όλα».