Στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο έδωσε συνέντευξη η Αγγελική Νικολούλη, η οποία μίλησε για το νέο της βιβλίο, για τον κίνδυνο και τους φόβους του επαγγέλματός της, αλλά και για τον γιο της, όπως αναφέρει το zappit.

«Το μυθιστόρημα “θα γίνω η σκιά σου” τα έγραψα το καλοκαίρι, νομίζω είναι το αγαπημένο μου “παιδί”. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να αναζητούμε την υπόθεση που με ενέπνευσε για το βιβλίο, σημασία έχουν τα μηνύματα. Ισορροπώ ανάμεσα στο έγκλημα, στο θύτη και στο θύμα.

Έχω σταματήσει να μετράω αυτούς που έχουν γίνει η “σκιά” μου όλα αυτά τα χρόνια. Έχω παραμερίσει τον κίνδυνο. Είναι άγνωστος ο φόβος για μένα, δεν πορευόμαστε μαζί. Αν είχα αφήσει το φόβο να με κυριεύσει, θα είχα σταματήσει. Ρωτάω τον εαυτό μου τι είναι αυτό που με κάνει να πηγαίνω κοντά στον κίνδυνο, αλλά δεν έχω βρει απάντηση.

Πορεύομαι 26 χρόνια σε αυτό που επέλεξα, δεν με κουράζει. Είχα την τύχη να μεγαλώσω ένα υγιές παιδί, ψυχικά και σωματικά. Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις προλαβαίνεις τα πάντα. Θα δούμε αν το βιβλίο γίνει ταινία, κάτι γίνεται…», είπε η Αγγελική Νικολούλη.