Όπως λέει η σοφή φράση, τα λόγια φέρνουν λόγια. Κάτι τέτοιο ισχύει και για το Big Brother, όπου τα λόγια μεταφέρονται σαν τον άνεμο κι οι ισορροπίες αλλάζουν, όπως αναφέρει το zappit.

Αυτήν την φορά την αρχή έκανε ο Χρήστος Βαρουξής που έμαθε από τον Κεχαγιά ότι ο Γρηγόρης έχει κάνει αρνητικά σχόλια για τον ίδιο. τελευταίος πήγε να ζητήσει τα ρέστα σε ένα «λαϊκό δικαστήριο» που στήθηκε αλλά, όπως ήταν φυσικό, άκρη δεν βρέθηκε. Η ρεβάνς δόθηκε στο σαλόνι του σπιτιού, όταν ο Κεχαγιάς ανέφερε ότι θέλει να λύσει αυτήν την κατάσταση. Αυτό προκάλεσε την έκρηξη της Άννας Μαρίας, που «μάχεται» για το δίκαιο, φωνάζοντας ότι ο Κεχαγιάς προσπαθεί να κάνει τους δυο τους να τσακωθούν και να αλληλοψηφιστούν. Ο Κεχαγιάς άρχισε να ουρλιάζει στα λεγόμενά της κι η «διαιτητής» Σοφία εμφανίστηκε για να αποτραβήξει την Άννα Μαρία και να της πει ότι δεν είναι δουλειά της να μπλέκεται στις συζητήσεις των αγοριών.

Το συμπέρασμα ήταν όλοι έχουν πει για όλους και δεν χρειάζεται λίγο πριν το τέλος να βγαίνουν όλα στην φόρα και να χαλάει το κλίμα. Βέβαια στο σπίτι του Big Brother αυτό έπρεπε να λυθεί με φωνές.