Υλικά

4 μερίδες

1 κιλό σπάλα χοιρινή
4 πατάτες μέτριες
2 μέτρια κρεμμύδια
Αλάτι
Πιπέρι
Μουστάρδα
Ελαιόλαδο
Κρασί κόκκινο
Νερό

Εκτέλεση

Κόβουμε την σπάλα σε μικρά κομματάκια, την βάζουμε σε ταψί ή γάστρα.

Κόβουμε τις πατάτες σε μικρά κομμάτια, και το κρεμμύδι σε λουρίδες και τα βάζουμε μαζί με το κρέας.

Ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, την μουστάρδα, ελαιόλαδο, λίγο κρασί και τα ανακατεύουμε.

Έπειτα ρίχνουμε το μισό ποτήρι νερό

Καλύπτουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο ή τη γάστρα με το καπάκι και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο

Ψήνουμε στον αέρα στους 200 για 30 λεπτά.Ανοίγουμε και ανακατεύουμε το φαγητό, το ξανά βάζουμε για αλλά 20 λεπτά

Έπειτα βγάζουμε το αλουμινόχαρτο ή το καπάκι και ψήνουμε για αλλά 10 ή 15 λεπτά για να πάρει χρώμα.

Πηγή: cookpad.com