Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και νότια, σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, μέτριοι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο και ισχυροί νοτιοανατολικοί άνεμοι στο Ιόνιο, θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Πιο αναλυτικά:

Για την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020 προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά ηπειρωτικά, στην Ανατολική Θεσσαλία, στην Πελοπόννησο και πιθανώς στην Κρήτη, ενώ καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο. Παγετός θα σημειωθεί τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 7 βαθμούς), 7 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 11 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 6 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 18 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο γενικά από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, με ενίσχυση τις βραδινές ώρες σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν γενικά από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.