Οι συμμαχίες και οι αντιπαλότητες ανατρέπονται τις επόμενες εβδομάδες στις Άγριες Μέλισσες. Κάποιοι που μέχρι τώρα ήταν στο ίδιο στρατόπεδο θα βρεθούν απέναντι και κάποιοι άλλοι, από εχθροί γίνονται ζευγάρι…

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο Πρωινό για τις Άγριες Μέλισσες, ο Αλέξης Μίχας, οι Σεβαστοί δεν θέλουν να διώξουν από το Διαφάνι μόνο την Ελένη, θέλουν να διώξουν και την Δρόσω, γιατί φοβούνται μην αποκαλυφθεί ότι το παιδί δεν είναι της Ασημίνας. Η Μυρσίνη θα της ζητήσει να φύγει από το χωριό.

Από την άλλη, ο Νικηφόρος ανακοινώνει στην Ασημίνα ότι θα επιτρέψει στην Δρόσω να βλέπει το παιδί, μια απόφαση που θα την ταράξει. Ο Κωνσταντής θα την υπερασπιστεί μέχρι τέλους και σε μια απρόσμενη συνάντηση που θα έχουν θα της εξομολογηθεί στις Άγριες Μέλισσες ανοιχτά τον έρωτά του και ότι θα την διεκδικήσει. Μάλιστα, ο Κωνσταντής θα διαλύσει τον αρραβώνα με την Δόμνα.

Θα δούμε, λοιπόν, στις Άγριες Μέλισσες, τι θα απαντήσει η Δρόσω στην εξομολόγηση του Κωνσταντή, η οποία θα είναι πιο ανοιχτή από ποτέ.