Για την πίεση που ασκείται από την Οικονομία σχετικά με το άνοιγμα των καταστημάτων μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στο εμπόριο εποχικών ειδών.

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Aplha 98.9 ανέφερε πως πραγματοποιήθηκε νέα σύσκεψη την Τρίτη το πρωί στο υπουργείο σημειώνοντας πως αναζητείται ο κατάλληλος τρόπος για να μπορέσουν όσο πιο σύντομα γίνεται να ανοίξουν τα μαγαζιά με τα εποχικά είδη, όπως είναι τα στολίδια και τα παιχνίδια.

Ο υπουργός Ανάπτυξης δε, σχολίασε πως αν ήταν στο χέρι του θα αποφάσιζε το άνοιγμα αυτών των επιχειρήσεων ακόμα και σήμερα. «Έχουμε πολλές σκέψεις. Κάθε μέρα συζητάμε για το θέμα των εποχικών. Εκείνων που πουλάνε στολίδια και παιχνίδια. Αυτές οι δύο κατηγορίες παθαίνουν μεγάλη ζημία», δήλωσε.

«Δεν υπάρχει μέρα που δεν συζητάμε τις παραμέτρους γι' αυτούς τους κλάδους. Μέχρι και τους ΚΑΔ έχω μάθει απ' έξω. Δεν αποφασίζω, όμως, μόνος μου. Θα ήθελα να τους ανοίξω σήμερα, καταλαβαίνω ότι καταστρέφονται οι άνθρωποι αλλά έχουμε μια μάχη», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.