Συστατικά

1 συσκευασία λαζάνια
1 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
4 φλ. γάλα
1/4 φλ. corn flour
300 gr baby σπανάκι
1/2 φλ. μαϊντανός
1/4 κ. γλυκού μοσχοκάρυδο
1,2 kg κολοκύθα σε λεπτές φέτες
2 φλ. + έξτρα μοτσαρέλα

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς και βάλε τα λαζάνια να μουλιάσουν σε ζεστό νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε το λάδι σε μέτρια φωτιά, πρόσθεσε το σκόρδο και το κρεμμύδι με αλατοπίπερο και σοτάρισε για περίπου 10 λεπτά.
Σε ένα μπολ ανακάτεψε μισό φλιτζάνι γάλα με το corn flour μέχρι να γίνει λείο μείγμα.
Ζέστανε το υπόλοιπο γάλα σε μια κατσαρόλα και μόλις πάρει βράση πρόσθεσε το μείγμα corn flour και σιγόβρασε για πέντε λεπτά ανακατεύοντας μέχρι να γίνει φίνα κρέμα.
Ρίξε στην κρέμα τα σοταρισμένα λαχανικά, το σπανάκι, το μαϊντανό, το μοσχοκάρυδο και αλατοπίπερο και σιγόβρασε μέχρι να μαραθεί το σπανάκι.
Σε ένα πυρίμαχο σκεύος άπλωσε ένα φλιτζάνι από την κρέμα και από πάνω στρώσε τρία λαζάνια.
Έπειτα στρώσε τη μισή κολοκύθα και πασπάλισε με το 1/3 της μοτσαρέλα.
Επανάλαβε τα βήματα άλλες δύο φορές, καταλήγοντας στην τελευταία στρώση μοτσαρέλα, κάλυψε με αλουμινόχαρτο και ψήσε για 40 λεπτά.
Ξεσκέπασε το σκεύος, πασπάλισε έξτρα μοτσαρέλα και ψήσε για άλλα 15 λεπτά.
Αφήνεις το σουφλέ να σταθεί για 10 λεπτά και σερβίρεις με έξτρα φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Πηγή: tlife.gr