Στη “Φωλιά των Κου Κου” και τον Άρτ έδωσε συνέντευξη ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος μίλησε για το J2US, ενώ αποκάλυψε πως την εβδομάδα που η Κατερίνα Ζαρίφη είχε κορονοϊό, την είχε φιλήσει στο στόμα. Τότε όμως δεν ήξεραν ότι έχει νοσήσει.

«Περίμενα ότι θα φύγει η Ζωζώ Σαπουντζάκη γιατί δεν έδινε κάτι παραπάνω, δεν έκανε show. Πολλές φορές την έπιανα να λέω στον Αθητάκη να μην κουνιέται πολύ γιατί φαινόταν ότι δεν κουνιέται εκείνη. Η Ζόζεφιν και ο Νάσος πιστεύω ότι θα πάνε τελικό. Είναι το next best thing στη χώρα μας. Ο Βαγγέλης και η Ζένια είναι η φρεσκάδα η ίδια, πιστεύω ότι θα πάνε τελικό. Επίσης πιστεύω ότι τελικό θα πάει και η Νατάσα με τον Νικόλα.

Η Ραχήλ Μακρή, όπως όλοι οι άνθρωποι της πολιτικής, όσο ανοιχτοί θέλουμε να είναι, τόσο φοράνε παρωπίδες και όχι μόνο στα μάτια, αλλά και στο μυαλό. Η Έφη είναι τρομερό άτομο, στην αρχή με έβριζε, αλλά τώρα τα βρίσκουμε. Δεν της άρεσε το ρούχο και μου είπε ότι δεν θα ξαναβγεί ντυμένη. Θέλει να φοράει ανοικτά ντεκολτέ, πόδια έξω…

Τι δεν είναι στημένο; Θα κρυφτούμε πίσω από το χέρι μας; Δεν μπορώ να σου πω τι είναι στημένο στο show γιατί δεν πρέπει να ξέρεις. Την εβδομάδα που η Κατερίνα Ζαρίφη είχε κορονοϊό, την είχα φιλήσει στο στόμα, πριν το μάθουμε ότι έχει κορονοϊό. Δεν ξέραμε ότι έχει κορονοϊό κι εγώ τη φιλάω πάντα στο στόμα», είπε ο Τάσος Ξιαρχό.