Αλληλεγγύη και έμπρακτη στήριξη στους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και δίνουν νυχθημερόν μάχη κατά του κορονoϊού στη Θεσσαλονίκη συνεχίζουν να δείχνουν επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εστίασης.

Βρέθηκαν για ακόμα ένα βράδυ στο «Ιπποκράτειο» στη Θεσσαλονίκη προσφέροντας περίπου 180 σάντουιτς για όλο το προσωπικό που δίνει σκληρό αγώνα για να ανταπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες που έχει προκαλέσει η πανδημία.

Όπως αναφέρει το grtimes.gr, πρόκειται για μια κίνηση συμβολική αλλά συνάμα ενδεικτική της δύναμης και της αλληλεγγύης. Τέτοιες πρωτοβουλίες συνεισφέρουν για να στηριχθεί η κοινωνία και να μείνει η Θεσσαλονίκη όρθια έως ότου περάσει η πανδημία.

“Οι νοσηλευτές καταβάλουν τεράστια προσπάθεια για να ανταπεξέλθουν. Tέτοιες ανθρώπινες πρωτοβουλίες είναι συγκινητικές και μας δίνουν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τα μέγιστα σε όλους αυτούς που μας χρειάζονται”, τόνισε η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, Ελένη Παντελίδου, ευχαριστώντας με τη σειρά της τους επιχειρηματίες για την ευγενική προσφορά τους.