Ο Χρήστος Τζόλης αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα κορυφαία ταλέντα της Ελλάδας. Παρότι είναι μόλις 18 ετών, όχι απλά έχει καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα αλλά έχει και βασική θέση στα πλάνα του ΠΑΟΚ. Όπως είναι λογικό, το ταλέντο του, δεν περνάει απαρατήρητο από τις ευρωπαϊκές ομάδες.

Σύμφωνα με το «TodoFichajes», η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι ένας από τους συλλόγους που παρακολουθούν πολύ στενά την περίπτωση του Έλληνα άσου. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Βεστφαλοί προορίζουν τον νεαρό ποδοσφαιριστής ως μία εναλλακτική λύση σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Τζέιντον Σάντσο ενώ δείχνουν να πιστεύουν πολύ στην εξέλιξη που θα έχει.

Αναλυτικά, το ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει: «Η Μπορούσια Ντόρτμουντ γνωρίζει ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βγει ο Τζέιντον Σάντσο σε μελλοντικές αγορές και στο αθλητικό τμήμα της συνεχίζουν να συγκεντρώνουν αναφορές για πιθανούς αντικαταστάτες του,

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του TodoFichajes, η γερμανική ομάδα παρακολουθεί στενά τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη, Χρήστο Τζόλη. Ο Έλληνας εξτρέμ είναι μια εξαιρετική ανακάλυψη στο ελληνικό πρωτάθλημα και πλέον είναι βασικός υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία σε ηλικία μόλις 18 ετών.

Από τη Γερμανία θα συνεχίσουν να παρακολουθούν την εξέλιξη του παίκτη αυτή τη σεζόν και δεν αποκλείουν την “επίθεση” σε μελλοντικές αγορές». Τέλος, να θυμίσουμε πως ο Έλληνας διεθνής μετράει συνολικά 15 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και έχει ως απολογισμό πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ.