Συστατικά

1 φλιτζάνι βούτυρο
1/2 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
4 αβγά
1/4 του φλιτζανιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 1/2 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
Χυμός από 2 λεμόνια

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C.
Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμειγνύεις το λιωμένο βούτυρο, τα δύο φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις και το μισό φλιτζάνι λευκής ζάχαρης.
Μεταφέρεις το μείγμα σου σε ένα ορθογώνιο ταψί και ψήνεις στο φούρνο για 15 λεπτά.
Παράλληλα, σε ένα μπολ αναμειγνύεις το 1/4 του φλιτζανιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις και την υπόλοιπη λευκή ζάχαρη. Ανακατεύεις, προσθέτοντας παράλληλα το αβγό και το χυμό λεμονιού.
Περιχύνεις το μείγμα πάνω από την ψημένη βάση και ψήνεις για περίπου 20 λεπτά στο φούρνο.
Αφαιρείς από το φούρνο και το αφήνεις να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Μοιράζεις σε μερίδες, αχνίζεις με λίγη άχνη ζάχαρη και το απολαμβάνεις!

Πηγή: tlife.gr