Συστατικά

100 γρ. μαργαρίνη
200 γρ. νιφάδες βρώμης
50 γρ. καστανή ζάχαρη
150 γρ. μαύρη σοκολάτα
50 γρ. αμύγδαλο

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς C.
Παράλληλα, σε μία κατσαρόλα λιώνεις τη μαργαρίνη με τη σοκολάτα. Αναμειγνύεις με τη βρώμη, την καστανή ζάχαρη και το αμύγδαλο,
μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί, στρώνεις κατά μήκος το μείγμα.
Ψήνεις για περίπου 30 λεπτά και μοιράζεις σε μερίδες.

Πηγή: tlife.gr