Ο Δημήτρης Σκουλός δημοσίευσε μια σέξι, ασπρόμαυρη φωτογραφία του στο Instagram. Το κλικ ανήκει στην όμορφη σύζυγό του, Τζέλα.

Ο Δημήτρης Σκουλός συχνά εκφράζει την αδυναμία που έχει στις δύο γυναίκες της ζωής του, στη γοητευτική σύζυγό του Τζέλα και την 7χρονη κόρη τους, Μάιρα. Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και δημοσιεύει στο προφίλ του στιγμές από την καθημερινή του ζωή, είτε αυτές αφορούν επαγγελματικά πρότζεκτ είτε την οικογενειακή του ευτυχία, όπως αναφέρει το bovary.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, ο Δημήτρης Σκουλός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα ασπρόμαυρο πορτρέτο του, στον οποίο τον βλέπουμε να έχει πάρει μια ιδιαίτερη πόζα -θα μπορούσε να αποτελεί δοκιμασία του Greece’s Next Top Model! Όπως μας ενημερώνει στη λεζάντα της φωτογραφίας, το κλικ ανήκει στη σύζυγό του, Τζέλα.

«Όταν σε βγάζει φωτογραφία η γυναίκα σου» γράφει ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του reality μοντέλων, ενώ στο hashtag τονίζει «η σύζυγός μου είναι καλύτερη από μένα».

Η φωτογραφία ενθουσίασε τους πάνω από 130 χιλιάδες followers του Δημήτρη Σκουλού, με τα like να έχουν ξεπεράσει τα 8 χιλιάδες. Πολλοί μάλιστα ήταν εκείνοι που άφησαν σχόλιο κάτω από την ανάρτηση, λέγοντας ότι η σύζυγός του έχει ταλέντο με τον φακό.