Συστατικά

1 συσκευασία για ζύμη πίτσας
1 φλιτζάνι κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
3 σκελίδες σκόρδο
2 κουτ. της σούπας φρέσκο βασιλικό
Λίγο φρέσκο μαϊντανό
1 φλιτζάνι ντοματάκια
4 ροδέλες από ανανά, κομμένες
2 φλιτζάνια, γεμάτα από κοτόπουλο
1/2 φλιτζάνι γκούντα
1/2 φλιτζάνι μοτσαρέλα
1 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 250 βαθμούς C.
Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρεις το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Προσθέτεις το κοτόπουλο, το οποίο το σοτάρεις για περίπου 10 λεπτά.
Μόλις περάσει ο χρόνος αυτός, ρίχνεις τον ανανά, τα ντοματίνια και λίγο αλάτι. Αφήνεις το μείγμα να βράσει για ακόμη 5 λεπτά.
Παράλληλα, σε έναν ελαφρώς αλευρωμένο πάγκο, ανοίγεις τη ζύμη για πίτσα.
Τοποθετείς τη ζύμη σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
Ξεκινώντας από το κέντρο της ζύμης, απλώνεις τη σάλτσα με το κοτόπουλο. Στην άκρη, τοποθετείς τα τυριά.
Ψήνεις στο φούρνο για περίπου 15 λεπτά.
Απολαμβάνεις με λίγο μαϊντανό στην κορυφή.

Πηγή: tlife.gr