Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εισήλθε στην αυλή ημεδαπής γυναίκας τη στιγμή που αλλοδαπός εργάτης μετέφερε κομμένα καυσόξυλα και αφαίρεσε ένα αλυσοπρίονο, αξίας (300) ευρώ.

Στη συνέχεια ο αλλοδαπός άνδρας μετέβη σε καταυλισμό σε περιοχή του Αιγίου και εντόπισε τον δράστη, ο οποίος του ζήτησε το χρηματικό ποσό των (20) ευρώ για να του παραδώσει το κλεμμένο αλυσοπρίονο.

Σε σωματική έρευνα, που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στον δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (20) ευρώ, το οποίο του είχε παραδώσει ο εργάτης.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα το οποίο έλαβε χώρα σήμερα το πρωί, στην Επαρχιακή Οδό Παλαίρου – Βόνιτσας.

Ειδικότερα, 70χρονος ημεδαπός άνδρας οδηγώντας μοτοσικλέτα συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο, οδηγούμενο από ημεδαπό άνδρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός της μοτοσικλέτας. 

Ο οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας για παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας ενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.