Tην Μαρία Πετεβή υποδέχθηκε, τη νύχτα της Τετάρτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1. Η πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για όλα!

Ανάμεσα σε άλλα, ωστόσο, η Μαρία Πετεβή δέχθηκε την πρόκληση του παρουσιαστή να κάνουν ένα on air τηλεφώνημα έκπληξη στον πρώην συνεργάτη της στην επιτυχημένη σειρά, Θανάση Κουρλαμπά, όπως αναφέρει το zappit.

Ο διάλογος που ακολούθησε στον αέρα ήταν αν μη τι άλλο απολαυστικός και γλυκός με τους δυο ηθοποιούς να ανταλλάσσουν λόγια αγάπης και σεβασμού για τη συνεργασία που είχαν για δυο χρόνια στις «Άγριες Μέλισσες».

«Τον λατρεύω! Όταν μάθαμε το τέλος του Κλεομένη, νομίζω είχαμε και κοινό γύρισμα τότε, έβαλα τα κλάματα. Δεν ήθελα με τίποτα να φύγει. Και αφού επιστρέψαμε τις διακοπές όπου εκεί κάπου έγιναν τα τελευταία γυρίσματα. Το καλοκαίρι ήταν σα να λείπει ο άνθρωπος στα αλήθεια. Καθόμασταν στην τραπεζαρία, που πάντα καθόταν δίπλα μου, έτσι όπως αρχίζουμε να μιλάμε και να κάνουμε πρόβα με τα παιδιά για τη σκηνή, κοιτάζω δίπλα και αρχίζω και ξαναλέω. Μόλις με είχαν βάψει» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Πετεβή. «Είχαμε δεθεί πάρα πολύ, με βοήθησε πάρα πολύ και είναι τρομερός άνθρωπος. Δηλαδή πολύ καλός ηθοποιός, τρομερός, αλλά για μένα κρατάω το ότι είναι τρομερός άνθρωπος. Είμαι υπέρτυχερη που τον συνάντησα».