Δεν είναι λίγοι οι γάμοι που κρατιούνται λόγω του ότι ένας από τους δύο ή και οι δύο επιλέγουν διακριτικά και φίνα να «δροσίζονται» και σε ξένες βρύσες.

Φυσικά, ο ίδιος λόγος είναι αιτία διαζυγίου.

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση: ας σταματήσει μια απιστία οικειοθελώς, εκουσίως, όχι επειδή οι συνθήκες δεν την ευνοούν. Το μέγα παράδοξο είναι ότι αυτές ακριβώς οι συνθήκες ευνοούν την γέννηση της επιθυμίας για παρανομία.

Τώρα, που η παρανομία είναι πιο παράνομη από ποτέ, είναι πιθανό να είναι και πιο ποθητή από ποτέ. Ωραία, και πες ότι το αποφασίζεις (είτε να το συνεχίσεις, είτε να το ξεκινήσεις!) πώς το κάνεις;

Έξυπνη διαχείριση χρόνου

Πιείτε έναν καφέ πριν πάτε στις δουλειές σας, ξυπνώντας λίγο νωρίτερα. Εύκολα θα βρείτε δικαιολογία για τον/την σύντροφό σας: «τα λεωφορεία αργούν», «ξυπνάω νωρίτερα για να μην τρέχω», «μας είπαν από την δουλειά να πηγαίνουμε λίγο πιο νωρίς και είμαι ok με αυτό» και τα λοιπά. Αν τυχαίνει και εργάζεστε σε κοντινές περιοχές, σκάστε το για ένα lunch break με φιλιά και τσιγάρα. Στο σχόλασμα, ελάτε πιο κοντά, εξυπηρετώντας ο ένας τον άλλον με το αυτοκίνητό του. Αν δεν οδηγείτε, κακό του κεφαλιού σας: κρατηθείτε χεράκι χεράκι μες στο μετρό. Φοράτε και μάσκες, ποιος θα σας αναγνωρίσει;

Εκμεταλλευτείτε την διαχρονική γοητεία του γραπτού λόγου

Γράψτε μηνύματα, ιντερνετικά ραβασάκια, φωτογραφίες με ευφάνταστες λεζάντες, εκπλήξτε το αμαρτωλό σας έτερον ήμισυ με μικρές επιστολές αγάπης που μπορεί να στέλνετε σε συγκεκριμένο χρόνο και ημέρα, ώστε να υπάρχει μια αναμονή.

Αν μένετε εσείς σπίτι, τολμήστε το αναπάντεχο

Παρατραβηγμένο, αλλά αφού ήδη το έχετε παρατραβήξει, εμείς θα σας σώσουμε; Καμιά φορά, μισή ώρα αρκεί για να τα «πουν» οι εραστές. Καλέστε την/τον στο σπίτι και προσοχή να μην αφήσετε σημάδια.

Πείτε ένα «καραντινάτο» ψέμα

Σαββατοκύριακο και σας λείπει; Παίξτε βρώμικα και πείτε στον δικό σας ή την δική σας ότι χρειάζεται να λείψετε για κάποιες ώρες: κάτι με την δουλειά (αν και πάλιωσε) ή με τους γονείς, με κάποιον φίλο/η που σας χρειάζεται επειγόντως: για φάρμακα, επειδή χώρισε, επειδή τσακώθηκε μαζί σας στο τηλέφωνο προχθές και πρέπει να το λύσετε από κοντά. Συναντήστε το πονηρό σας ταίρι και περάστε χρόνο στον τόπο όπου έχετε καταφέρει να βρείτε. Ο χειμώνας δεν ευνοεί το υπαίθριο σεξ, αλλά ο τολμών-και ο παθιασμένος- νικά!

Καλή επιτυχία και μην ξεχνάτε ότι μπορεί αυτό το κείμενο να το διαβάσει και ο δικός σας σύντροφος, που νομίζετε για πιστό, και να του/της μπουν ιδέες!