Στην εκπομπή “Love it” και την Κατερίνα Νινιού παραχώρησε συνέντευξη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος μίλησε για την αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη, για το χωρισμό του από τη Νατάσα Καλογρίδη, αλλά και για την εγγονή του, τη Ζένια Μπονάτσου, όπως αναφέρει το zappit.

«Δικηγορώ με την ίδια ένταση και την ίδια αγάπη που είχα πάντα. Θα μου άρεσε εάν κάποιο παιδί μου ασκούσε τη δικηγορία. Η Μαρία Ελένη κάποια στιγμή θέλησε να μπει στο χώρο αυτό, αλλά το εγκατέλειψε γιατί δεν της άρεσε. Είναι μια εποχή απομόνωσης και θλίψης. Με τη Ζωή ζήσαμε 41 χρόνια, είναι μια μεγάλη περίοδος. Συνεπώς, η μοναξιά που έχω με πληγώνει τώρα. Μου λείπει η λαμπερή παρουσία της και η αφοσίωσή της.

Βλέπω το J2US γιατί είναι ο φίλος μου ο Νίκος Κοκλώνης, αλλά και γιατί συμμετέχει και η εγγονή μου, η Ζένια. Η Ζένια αγαπάει αυτό που κάνει, κάθε φορά είναι και καλύτερη. Την αγαπώ πάρα πολύ κι έχουμε μια θαυμάσια σχέση. Με τη Νατάσα Καλογρίδη μέναμε στην ίδια πολυκατοικία μέχρι πρόσφατα, αλλά έχω καιρό να τη δω. Δεν είμαστε μαζί, έχουμε χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό.

Δεν με ενθουσίαζε ποτέ η περίοδος των εορτών. Με τη Ζωή πάντα περνούσαμε ήρεμα Χριστούγεννα, ποτέ κοσμικά. Το πιο ωραίο δώρο που μου είχε κάνει η Ζωή ήταν η παρουσία της», είπε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.