Για τη συνεργασία του με τον Τζόνι Ντεπ μίλησε ο ηθοποιός Στίβεν Ντορφ. Οι δυο τους δούλεψαν μαζί στην ταινία «Δημόσιος Κίνδυνος» του 2009 και ο Ντορφ περιέγραψε τον Ντεπ ως έναν «σπουδαίο τύπο» που του συμπεριφέρθηκε υπέροχα κατά τα γυρίσματα. 
 
«Ήταν ένας θρύλος για μένα», είπε ο Ντορφ στο Page Six. «... Ήταν γενναιόδωρος, ήταν φιλικός και μου στάθηκε, σε μια περίοδο που μόλις είχα χάσει τη μαμά μου και ήμουν πιθανώς στην πιο ευάλωτη περίοδο της ζωής μου... Έπρεπε να παίξω με έναν από τους ήρωές μου και είχα ως σκηνοθέτη επίσης έναν ήρωά μου [Μάικλ Μαν]».
 
Σχολιάζοντας τη δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ, ο Ντορφ είπε: «Απλώς πρέπει να πω ότι είναι κρίμα που οι ζωές τους έγιναν δημόσιο θέαμα και ελπίζω να υπάρξει θεραπεία τόσο γι’ αυτόν όσο και για εκείνη, γιατί η αλήθεια είναι ότι ο τύπος [Τζόνι Ντεπ] είναι σπουδαίος και ήταν υπέροχος μαζί μου. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω».
 
Για το ρόλο του στη νέα του ταινία με τίτλο «Embattled», ο Ντορφ είπε ότι είχε μόνο έξι εβδομάδες για να προετοιμαστεί για το ρόλο και κατάφερε μάλιστα να πάρει περίπου τέσσερα κιλά σε μύες καθώς υποδύεται έναν αθλητή MMA που έχει μια δύσκολη σχέση με τον γιο του.
 
«Είναι μια πολύ βαθιά ματιά στις σχέσεις πατέρα-γιου», είπε.