Σε μια ακόμα ιδιαίτερης δυσκολίας δοκιμασία αποχώρησης στο GNTM κλήθηκαν να δοκιμαστούν οι εναπομείναντες διαγωνιζόμενοι το βράδυ της Τρίτης στο ριάλιτι μόδας του STAR.

Ειδικότερα, σε μια καμπάνια για ένα ρολόι – χρονογράφο, οι παίκτες του GNTM ανέλαβαν ρόλο μοντέλου, art director αλλά και κριτή καθώς επέλεξαν οι ίδιοι το κλικ, που έφτασε αργότερα στο πλατό.

Φορώντας πλήρη εξοπλισμό scuba diving, τα παιδιά κλήθηκαν να μπουν στη θάλασσα και να ποζάρουν με φυσικότητα και δυναμισμό για τον φακό του Πάνου Γεωργίου. Τα ζευγάρια, που συνεργάστηκαν, καθορίστηκαν από τον Δημοσθένη Τζουμάνη, που, ως νικητής του τελευταίου πλατό είχε και το στρατηγικό πλεονέκτημα.

Η αμηχανία στο σετ, ωστόσο, απέδειξε πως μια βόλτα στη θάλασσα δεν είναι πάντα αγχολυτική και πως η ευθύνη της επιλογής είναι τελικά δύσκολη υπόθεση.

Έτσι, σε ένα γενικότερο κλίμα ανασφάλειας και απογοήτευσης, οι τοπ 9 έφτασαν μπροστά στους κριτές για την ετυμηγορία. Για έναν φιναλίστ, ωστόσο, αυτή θα ήταν και η τελευταία φορά που συνάντησε ως κρινόμενος την Βίκυ Καγιά, το Άγγελο Μπράτη, την Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Δημήτρη Σκουλό.

Ο Γιώργος Καράβας, όμως, θέλησε να εισέλθει στο πλατό και να ζητήσει μια χάρη από την κριτική επιτροπή. Μια χάρη από την οποία κανείς παίκτης δεν θα αποχωρούσε αυτή την εβδομάδα!