Έτοιμο είναι και φέτος το ημερολόγιο της Φλόγας.

Ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του αναφέρει: "Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι «δύσκολα» για όλους μας.
Μπορούμε όμως μέσα από την ηρεμία του σπιτιού μας να κάνουμε τις μέρες μας καλύτερες. Να ανοίξουμε διάπλατα τα παράθυρα μας και να αφήσουμε το φως να πλημμυρίσει τον χώρο μας με αγάπη και Χριστούγεννα. Η χαρά η μεγαλύτερη, η προσμονή και οι προετοιμασίες.

Τώρα, στην ησυχία του σπιτιού μας, να απλώσουμε τη σκέψη μας πέρα από μας. Να φέρουμε κοντά μας τους ανθρώπους της Φλόγας που δεν έτυχε μέχρι τώρα να γνωρίσουμε από κοντά, έχουμε όμως ακούσει για τον αγώνα τους.
Να αφήσουμε να μπει και στο σπίτι μας για καλή τύχη και γούρι, η «Kολοκύθα» που έφτιαξε η Δέσποινα, το απίστευτο «Mενταγιόν της Φλόγας» που έφτιαξε η Μάρτζη, το «Καραβάκι» και το «Πέταλο» που έφτιαξε η Ελένη και η Μαρία, το "Σαπούνια" με τη χρυσόσκονη που έφτιαξε η Σοφία, το "Βραχιόλι" , το "Σπιτάκι", το "Αγγελάκι" που έφτιαξαν η Χαρά, η Δώρα, η Ματίνα, η Νεκταρία, η Μαίρη, η Κάκια, η Χρύσα, η Ντίνα, και τόσες άλλες αγαπημένες εθελόντριες της Φλόγας σε όλη την Ελλάδα με χρυσά χέρια.
Να ανοίξουμε το σπίτι σας να μπει η αγάπη και η καλή τους η καρδιά. Να τους δώσουμε τη χαρά ότι η τόση δουλειά τους είχε και νόημα και αποτέλεσμα.

Ελάτε στο «μαγαζάκι» μας, εμείς το ετοιμάσαμε. Σίγουρα κάτι γιορτινό θα βρείτε για σας. Περιμένουμε τις παραγγελίες σας.

Η φετινή «μοναξιά» μπορεί να γίνει χαρά και αισιοδοξία και - γιατί όχι - μια καινούργια αρχή για όλους μας.

Στις σελίδες του θα βρείτε φωτογραφίες από τη ζωή μας στη Φλόγα και ότι μας απασχολεί, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις μας σε όλη την Ελλάδα.

Ένα ημερολόγιο είναι πάντα χρήσιμο. Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας για να περιδιαβείτε τις σελίδες του.

Σταματήστε στις ημερομηνίες που σημάδεψαν τη δική σας ζωή, ξαναθυμηθείτε στιγμές που σχημάτισαν τη διαδρομή και τη καθημερινότητα σας, ξαναδείτε τα γεγονότα πιο ψύχραιμα, σπουδάστε από τα λάθη και τις επιτυχίες σας, ορίστε τα όρια σας.

Προγραμματίστε τη νέα χρονιά έτσι όπως πραγματικά τη θέλετε και την ελπίζετε και γεμίστε τις σελίδες του νέου σας ημερολογίου με τα όνειρα και τους στόχους σας.

Κρατείστε στιγμές που αγαπήσατε, μνήμες που θέλετε να μην σβηστούν ποτέ από τη ζωή σας, κάνετε μια καλοπροαίρετη κριτική με τον εαυτό σας και τις αποφάσεις σας.

Ταυτόχρονα θα στηρίξετε και το έργο της Φλόγας δίπλα στα παιδιά που νοσούν από καρκίνο.

Κυκλοφορεί σε δύο μεγέθη,
Μικρό 12 X 17 (7€) & Μεγάλο 17 X 25 (10 €)

Κρατάμε τη Φλόγα αναμμένη!

Με τις αγορές σας μας βοηθάτε να συνεχίσουμε το έργο μας δίπλα στο παιδί με καρκίνο και να κρατήσουμε αναμμένη την Φλόγα των εθελοντών γονιών. Αν όπως περιηγείστε ….νομίζετε πως μπορείτε να μας βοηθήσετε με την χορηγία ειδών μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2107485000".