Η Σοφία Βεργκάρα δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου ποζάρει με τη μητέρα, την αδερφή και την ανιψιά της και πραγματικά δεν ξέρουμε ποια είναι η ομορφότερη.

Εντυπωσιακή, φλογερή, με έντονη και ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, ταλέντο στην υποκριτική και μια καριέρα που θα ζήλευε μια φιλόδοξη ηθοποιός που κάνει τώρα τα πρώτα της βήματα, η Σοφία Βεργκάρα αποτελεί σίγουρα πιο από τις διασημότερες και πιο πετυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της. Μάλιστα, φέτος αναδείχθηκε η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο, όπως αναφέρει το bovary.

Πέρα από την υποκριτική (πρόσφατα τελείωσε η κωμική σειρά «Modern Family», όπου μας χάρισε άφθονες στιγμές γέλιου) η ίδια είναι και κριτής στο «America’s Got Talent», ενώ δραστηριοποιείται και στον χώρο της μόδας. Η Σοφία Βεργκάρα -η οποία αποτελεί και μούσα του ιταλικού οίκου Dolce & Gabbana- συνεργάζεται με τα γνωστά εμπορικά καταστήματα Walmart και σχεδιάζει στιλάτα και μοντέρνα κομμάτια που ανταποκρίνονται στο πληθωρική προσωπικότητά της.

Πρόσφατα, η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία και ένα βίντεο, όπου τη βλέπουμε μαζί με τη μητέρα της, Μαργκαρίτα, την αδερφή της, Βερόνικα, και την ανιψιά της, Κλάουντια, να ποζάρουν στον φακό στο πλαίσιο καμπάνιας για τη Walmart.