Ένα στιγμιότυπο από την αποχώρηση της Παρασκευής προβλήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother. Λίγο πριν την τελική ετυμηγορία του κοινού ανάμεσα σε Κεχαγιά και Ραϊσα και στο τελευταίο διάλειμμα για διαφημίσεις, η Σοφία Δανέζη είναι αναστατωμένη που δεν έχει ακούσει ακόμα το όνομα του Κεχαγιά κι ότι παραμένει τελικά στο ριάλιτι, όπως αναφέρει το zappit.

Οι δυο τους πηγαίνουν στο καπνιστήριο, αγκαλιάζονται, ανταλλάσσουν λόγια τρυφερά και η Σοφία φαίνεται στιγμιαία σαν να λυγίζει. Λίγο πιο πέρα η Άννα Μαρία παρούσα σε αυτό το τρυφερό αισθαντανέ, παρακολουθεί αυτό που γίνεται και δεν μπορεί κανείς να την πείσει ότι υπάρχουν πραγματικά συναισθήματα ανάμεσά τους κι ειδικά από την Σοφία.

«Είδα δυο ανθρώπους μπροστά από την κάμερα να αγκαλιάζονται κι ούτε δάκρυα. Πας να αποχαιρετήσεις έναν άνθρωπο που φεύγει, το ταίρι σου. Δεν θα ξεκολλούσα από πάνω του. Θα τον φιλούσα, θα τον αγκάλιαζα και δεν θα καθόμουν μπροστά στην κάμερα. Να δείχνουμε στον κόσμο ότι είμαστε ζευγάρι; Όχι. Δεν με έπεισε καθόλου.»