Άγνωστοι κακοποίησαν σκυλάκι και το "πέταξαν" σε νάιλον σακούλα, αναφέρει σε  ανάρτησή του στο facebook ο δημοσιογράφος Τάσος Αγγελόπουλος.

Όπως τονίζει τα μικρά παιδιά, βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας, μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, στην πλατεία Γηροκομείου Πατρών.

«Βρήκαν την ώρα που έπαιζαν, εντός του χώρου, μέσα σε μια σακούλα σκυλάκι που δεν ήταν στη ζωή. Ενδεχομένως η λόγω πράξη να έλαβε χώρα, το βράδυ της Κυριακής.

Αμέσως ενημερώθηκε η ΕΛΑΣ, όπου περιπολικό με τρεις άνδρες έφτασε γρήγορα στο σημείο και διαπίστωσαν, ότι έφερε εκδορές στο σώμα του και παράλληλα είχε κακοποιηθεί.

Στη συνέχεια, ως όφειλαν, ενημέρωσαν τον Δήμο Πατρέων, προκειμένου υπάλληλοί του, να περισυλλέξουν τη νάιλον σακούλα με το άμοιρο ζωάκι. Δίπλα από τη σωρό του, βρίσκονταν ένα φαρμακευτικό κουτί, καθώς και ένα πλαστικό μπουκάλι.

Κρίμα για ότι έγινε, αφού όπως φαίνεται στις μέρες μας και μετά τα όσα διανύουμε με την πανδημία Covid-19 υπάρχουν άνθρωποι-"τέρατα", που φτάνουν στο σημείο να κακοποιήσουν ένα ανύμπορο -να αντιδράσει- σκυλάκι. Τα σχόλια δικά σας!».