Δεν είναι ένα, ούτε δύο, ούτε τρία τα αιτήματα που έχουν δεχθεί στο facebook δεκάδες Πατρινοί από σέξι γυναικείες παρουσίες, το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες Πατρινών που έχουν δεχθεί τέτοιου είδους αιτήματα, το φαινόμενο έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις από τη μέρα που ξεκίνησε το δεύτερο lockdown και μετά.

Πρόκειται για προφίλ που προφανώς έχουν ψεύτικα ονόματα και ψεύτικες φωτογραφίες, όμως, ο στόχος τους έχει αρκετές δόσεις αλήθειας και το βλέπει κανείς αν μπει στο link που παραπέμπει το κάθε προφίλ.

Το link δείχνει γυμνές γυναικείες παρουσίες που εμπεριέχουν πληροφορίες για την κάθε κοπέλα, ενώ δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη για να επικοινωνήσει με αυτές, φέρνοντας τες στον χώρο του ή λόγω των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού, να προχωρήσει στα περαιτέρω από απόσταση, δηλαδή σε μια μορφή διαδικτυακού σεξ.

Και τα δύο φυσικά πληρώνονται με το αντίστοιχο ποσό που ορίζει η σελίδα. Στην Πάτρα, κρίνοντας από τις πληροφορίες που δίνονται στον χρήστη, υπάρχουν 104 κοπέλες που ζητούν παρέα για αυτές τις μέρες της καραντίνας. 

Το μήνυμα, άλλωστε, για να κάνεις φίλη τη κοπέλα (ή όποιον άλλον βρίσκεται πίσω από το προφίλ είναι ξεκάθαρο και έχει ερωτικό περιεχόμενο.

«Γεια σας αγαπητέ, δεν μπορώ να δημοσιεύσω τα γυμνά μου βίντεο στο facebook. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε τα γυμνά μου βίντεο και άλλους ανθρώπους εδώ…».

Και σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν για τις διαστάσεις που έχει πάρει η διαδικτυακή πορνεία και το cyber sex σε εποχές καραντίνας, είναι πολλοί που μάλλον θέλουν και προχωρούν την όλη διαδικασία.

Δεν ξέρουμε αν φορούν τη μάσκα τους (όπως την βρίσκει ο καθένας), κατά την διάρκεια της διαδικτυακής μοναχικής ερωτικής πράξης, αλλά το σίγουρο είναι ότι κρατούν τις αποστάσεις τους.

Ποιος είπε λοιπόν ότι στην καραντίνα δεν κάνει φίλους;