Πάνω από 2.500 μέλη έχει μία κλειστή ομάδα στο facebook που είναι αρνητές του κορωνοϊού και κατά συνέπεια αντιδρούν στα μέτρα προστασίας που έχει ανακοινώσει η πολιτεία με βάση τις εισηγήσεις των ειδικών.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες στην κλειστή αυτή ομάδα υπάρχουν αρκετοί Πατρινοί, ορισμένοι εκ των οποίων είναι γνωστoί στο διαδίκτυο για την στάση τους, σχολιάζοντας κάθε τόσο με ειρωνικό τρόπο αναρτήσεις για τον κορωνοϊό που κάνουν τα διάφορα site, ακόμα και όταν αυτές αφορούν θανάτους.

Μάλιστα, μέλη της ομάδας αυτής, θέλοντας να καυτηριάσουν τους δημοσιογράφους, βασισμένοι προφανώς στη συλλογιστική ότι είναι και αυτοί ένα μέρος του συστήματος και κινούνται από τον... αόρατο παγκόσμιο εχθρό της ανθρωπότητας που γέννησε τον κορωνοϊό, προχώρησαν σε μία ανάρτηση που έκανε αίσθηση.

Έκαναν «Άγιο» γνωστό Πατρινό δημοσιογράφο που είχε κάνει το σχετικό ρεπορτάζ για την κλειστή ομάδα των αρνητών στο facebook αποδίδοντας του μια ειρωνική περιγραφή.

Την ίδια ώρα πάντως δεκάδες άνθρωποι στα νοσοκομεία της περιοχής δίνουν τη δική τους μάχη να κρατηθούν στη ζωή, οι ΜΕΘ γεμίζουν, οι γιατροί παλεύουν και ένα μεγάλο μέρος του κόσμου, έχει χάσει την εργασία του, μη έχοντας εισόδημα από πουθενά.

Και αυτό σίγουρα δεν έχει τόση πλάκα...