Σάλο προκάλεσε η Ραϊσα Κόντι μετά την αποχώρησή της από το Big Brother, αφού, εν μέσω καραντίνας, συμμετείχε σε πάρτι με φίλους και γνωστούς. Στις εικόνες που ανέβηκαν στα social media, βλέπουμε αρκετούς ανθρώπους, ανάμεσά τους και η συμπαίκτρια της Ραϊσα, η Αφροδίτη, να διασκεδάζουν σε σπίτι χωρίς μάσκες και φυσικά χωρίς κανένα άλλο μέτρο προστασίας, όπως αναφέρει το zappit.

Καλεσμένη στην εκπομπή Love It, η Ραΐσα Κόντι προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα…

«Δεν είχα γενέθλια. Όταν βγήκα από το Big Brother δεν είχα κανέναν άνθρωπο στην Αθήνα, μόνο την Αφροδίτη. Με αγκάλιασε, με περίμενε στο σπίτι της, η οποία περνάει την καραντίνα με τον κολλητό της τον Μάνο -αυτός μου άλλαξε και μαλλί. Έτυχε εκείνη την ημέρα να έχει γενέθλια. Ήρθαν 3 άτομα που ήταν γείτονες, να του ευχηθούν, να κόψουν μια τούρτα. Δεν κάναμε κανένα πάρτι, είναι απαράδεκτο που κάθονται και ασχολούνται με αυτά τα πράγματα», είπε η Ραΐσα.

Στην επισήμανση των συντελεστών της εκπομπής ότι στα πλάνα φαίνονται περισσότερα άτομα και δεν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας, η Ραΐσα αρκέστηκε να πει πως όλοι οι συμμετέχοντες είχαν κάνει τεστ COVID-19 και πως πρόσεχαν.

«Ίσως ακόμα δεν το έχεις αντιληφθεί Ραΐσα μου, αλλά είναι ευαίσθητο θέμα και για πάρα πολύ κόσμο και το παραμικρό που θα γίνει είναι λόγος ενόχλησης», παρατήρησε η Ιωάννα Μαλέσκου.