Σάλο αντιδράσεων έχει προκαλέσει το πάρτι γενεθλίων που έκανε για τα γενέθλια της η Ραΐσα Κόντι, μόλις αποχώρησε από το σπίτι του «Big Brother», αδιαφορώντας για την καραντίνα.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής στο Big Brother υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Σοφία Δανέζη, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ο Ζακ Ιωαννίδης, η Ραΐσα Κόντι και ο Δημήτρης Κεχαγιάς με την Ραΐσα να είναι τελικά η παίκτρια που είδε την πόρτα της εξόδου.

Έτσι μετά την αποχώρηση από το Big Brother γιόρτασε τα γενέθλιά της και έκανε πάρτι αδιαφορώντας για την πανδημία του κορωνοϊού, την καραντίνα και μάλιστα χωρίς κανένα μέτρο προφύλασης.

Καλεσμένοι συνωστίστηκαν στο σπίτι της πρώην παίκτριας του Big Brother, ενώ ανάμεσά τους ήταν και η Αφροδίτη, επίσης η πρώην παίκτρια, η οποία δεν σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδάει.

Μάλιστα παρά το lockdown, οι φίλοι της έκαναν και αναρτήσεις στα social media. Η εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου αναφέρθηκε στο περιστατικό υπογραμμίζοντας ότι η Ραΐσα Κόντι θα βρεθεί σήμερα καλεσμένη στον Σκαϊ και την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

«Παιδιά τι πράγματα είναι αυτά; Είμαστε με τα καλά μας; Δεν ήταν 2-3 άτομα, βλέπεις 10 διαφορετικά άτομα που ζούνε κοσμάρα χωρίς μάσκες… Και τα ανεβάζουν κιόλας. Και εκτός από όλα αυτά, η Ραϊσα σήμερα θα βρεθεί στη Μαλέσκου», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.