Θλίψη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο θάνατος του 39χρονου Dj, Δημήτρη Μπέλλου, γνωστού και ως «Decibel» από κορωνοϊό. Ο 39χρονος νοσηλευόταν επί τρεις εβδομάδες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς», ωστόσο το περασμένο Σάββατο δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Μπέλλος δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, ενώ όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο ο οποίος πρόσεχε ιδιαίτερα λόγω της πανδημίας. Φίλοι και συνεργάτες του μίλησαν στην τηλεόραση του Open για τον αδικοχαμένο Dj και σημείωσαν ότι ο Δημήτρης ήταν αντικαπνιστής και ότι πάντα τηρούσε όλα τα μέτρα για την Covid-19.

«Μου ανέφερε ότι είχε δύσπνοια και ότι έκανε τεχνητές αναπνοές. Αυτό ήταν την τρίτη ημέρα που είχε κορωνοϊό. Μου είχε πει νιώθω ότι θα πεθάνω», ανέφερε ο Αυγουστίνος, φίλος του Δημήτρη Μπέλλου, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή και άφησε πίσω του τη σύζυγό του με δύο ανήλικα παιδιά, το ένα μόλις 40 ημερών.

Η επιδείνωση της υγείας του ήταν ραγδαία. Διακομίστηκε εσπευσμένα στο «Γεώργιος Γεννηματάς» όπου και διασωληνώθηκε σχεδόν αμέσως. «Μπήκε στη ΜΕΘ και δεν μπορούσαν να τον ξυπνήσουν», σημειώνει ο Δημήτρης Μαχαίρας, συνεργάτης του 39χρονου. «Με την Ιωάννα (σύζυγο του 39χρονου ) μίλησα το πρωί, πριν πεθάνει. Είχαν ματώσει τα πνευμόνια του και δεν έδιναν ελπίδες οι γιατροί χθες το πρωί», περιέγραψε ο φίλος του Dj.

Ένας άλλος φίλος του Δημήτρη, Dj και ο ίδιος, παραδέχεται πως μετά τον θάνατο του φίλου του είδε τον κορωνοϊό με άλλο μάτι. «Πριν καιρό έλεγα πως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Όταν όμως σου χτυπήσει την πόρτα όλο αυτό, τότε αρχίζεις και καταλαβαίνεις κάποια πράγματα».

Όπως τόνισε ο φίλος του άτυχου Δημήτρη Μπέλλου, ο 39χρονος φορούσε μάσκα ακόμη κι όταν εργαζόταν και προσπαθούσε να πείσει τους γύρω του ότι μπορεί να κινδυνεύσει και ο πιο νέος.