Η Μαργαρίτα Ντινοπούλου ήρθε στο The Voice για να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει, μιας και μικρότερη είχε δεχτεί αρκετά bullying λόγω των κιλών της, όπως αναφέρει το zappit.

Όπως δήλωσε η ίδια: «Η μουσική ήταν το καταφύγιό μου από τα σχολικά χρόνια. Δέχθηκα πολύ λεκτικό bullying. Η εξωτερική μου εμφάνιση με έκανε να νιώθω ανασφαλής και όταν πήγα στο Γυμνάσιο, πήρα την απόφαση να χάσω κάποια κιλά και για την υγεία μου αλλά και σαν παιδί σκεφτόμουν την εμφάνισή μου για να με βλέπουν οι άλλοι σαν μια όμορφη Μαργαρίτα. Η αλήθεια είναι ότι όταν άρχισα να ξαναπαίρνω τα κιλά, αυτές οι παρέες άρχισαν να χάνονται και δεν υπήρχε λόγος. Δεν γύρισε κανένας να μου πει γιατί πήρες ξανά τα κιλά, μόνο η οικογένεια μου και μεταξύ μας. Είμαι αποφασισμένη να το κάνω και να αλλάξω την εικόνα μου για τον εαυτό μου και να είμαι εγώ καλά.»

Αν και η Μαργαρίτα δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση με την ερμηνεία της, κατάφερε να δει ξανά από κοντά την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Η ίδια ήταν παρούσα σε πολλές συναυλίες της και γνωρίζονταν.