Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη πειθαρχία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς αντιπάθειες στον περίγυρό σου. Δεν είναι ένδειξη συναισθηματικής ωριμότητας να μην αυτοελέγχεσαι. Άλλωστε, ανήκεις στα άτομα που καταφέρνουν πάντα να ελίσσονται και να συμπεριφέρονται όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και τώρα!

Ταύρος

Ξημερώνει για εσένα, φίλε Ταύρε, μία πολύ ενδιαφέρουσα ημέρα σήμερα, όπου όλες σου οι ιδέες θα παίρνουν σάρκα και οστά και θα μπορείς να υλοποιήσεις όσα επιθυμείς.

Μην κάνεις πίσω στις προσπάθειές σου και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό, όχι μόνο στα δικά σου ζητήματα αλλά και σε θέματα των δικών σου ανθρώπων, που μπορεί να σε χρειάζονται.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σε συζητήσεις που θα γίνουν στον επαγγελματικό σου χώρο και θα σε αγχώσουν. Καλό θα είναι να μην πάρεις θέση, γιατί μπορεί να είναι εις βάρος σου. Να θυμάσαι ότι όλα κρέμονται από μία πολύ λεπτή κλωστή, που σίγουρα δεν θέλεις να σπάσει.

Καρκίνος

Τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά για εσένα σήμερα, αλλά η απαισιόδοξη πλευρά σου δεν σε αφήνει να τα δεις ξεκάθαρα. Ίσως πρέπει γενικά να αλλάξεις τον τρόπο που χειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις, γιατί η μέχρι τώρα συμπεριφορά σου έχει φέρει μια κάποια σταθερότητα. Προσπάθησε με κάθε τρόπο να διώξεις το άγχος και να δεις όσα σε απασχολούν με ηρεμία.

Λέων

Η μέρα είναι πολύ καλή για εσένα και οι εξελίξεις σήμερα θα είναι όλες υπέρ σου. Καταφέρνεις σιγά-σιγά να ξεπεράσεις διάφορα προβλήματα και σήμερα θα αντιμετωπίσεις δυναμικά τις καταστάσεις που προκύπτουν.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, βάζεις μια σειρά σε πολλά ζητήματα που σε απασχολούν και καταφέρνεις να δώσεις λύσεις για καταστάσεις, που μέχρι σήμερα σε άγχωναν. Γενικά είσαι σε μια φάση που προγραμματίζεις με επιτυχία τις κινήσεις σου και όλα βαίνουν υπέρ σου. Μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

Ζυγός

Είναι μια πολύ καλή ημέρα αυτή η Δευτέρα για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, για να ασχοληθείς με θέματα που θεωρείς ιδιαίτερα σημαντικά. Μπορείς να πραγματοποιήσεις συναντήσεις και να δρομολογήσεις κάποιες υποθέσεις που παρέμεναν στάσιμες μέχρι τώρα. Στο οικογενειακό περιβάλλον, κερδίζεις συνεχώς έδαφος, γιατί όταν θέλεις, έχεις την αξιολάτρευτη ικανότητα να δημιουργείς την ιδανική ατμόσφαιρα.

Σκορπιός

Επιτέλους σήμερα, φίλε Σκορπιέ, δραστηριοποιείσαι και καταφέρνεις να δείξεις σε όλους τι αξίζεις. Θα μπορέσεις να παρουσιάσεις τις ιδέες σου και θα λάβεις πολλά θετικά σχόλια για αυτές. Το κλειδί προς την επιτυχία είναι η αυτοπεποίθησή σου!!

Τοξότης

Η ημέρα σήμερα θα κυλήσει αρκετά καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα. Με την θετική διάθεση που σε διακατέχει, θα πετύχεις πράγματα που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Επιδίωξε να κάνεις συζητήσεις με άτομα της οικογένειας, για να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν και να αποκαταστήσεις το ταραγμένο κλίμα μεταξύ σας.

Αιγόκερως

Η ημέρα σήμερα είναι δύσκολη και νευρική για εσένα, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου. Προέχει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να χρησιμοποιήσεις τη λογική σου για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Μην το βάζεις κάτω με την παραμικρή δυσκολία και μείνε συγκεντρωμένος σε αυτά που θέλεις να κάνεις.

Υδροχόος

Να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς και να αναγνωριστείς, για ό,τι έχεις κάνει σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Η μέρα είναι αρκετά καλή και οι πλανήτες σε προικίζουν με την εύνοιά τους, αλλά για να μπορέσεις να προχωρήσεις πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μετά να κοιτάξεις το μέλλον σου, ουσιαστικά και αποτελεσματικά. Ώρα να εξωτερικεύσεις όλους τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σου στα δικά σου άτομα.

Ιχθείς

Σήμερα δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά, αγαπητέ Ιχθύ, αν βέβαια θέλεις να πας την ζωή σου ένα βήμα πιο πέρα. Η μεγάλη ευαισθησία σου σε παρασύρει σε λάθος κινήσεις και σε οδηγεί σε άτοπα συμπεράσματα. Μήπως πρέπει να συζητήσεις με τους δικούς σου και να ακούσεις την γνώμη τους; Είναι σίγουρο ότι θα σου χαρίσουν άλλη οπτική στα θέματα που σε προβληματίζουν.