Η ζωή της Αγγελικής ανατράπηκε ακόμη μία φορά όταν ανακάλυψε πως ο Στέφανος δεν συμμετείχε στον βιασμό της.

Από τότε, μαζί με τον Μιχάλη προσπαθούν να βρουν και να μάθουν όσα μπορούν για τον τέταρτο που ήταν μαζί με τα μικρότερα αδέλφια Αργυρού εκείνο το μοιραίο βράδυ. Και σύντομα καταφέρνουν να μάθουν πληροφορίες γι' αυτόν τον άντρα.

Όμως, δεν μένουν μόνο στις πληροφορίες, καθώς το επόμενο βήμα είναι να βρουν πού εργάζεται και πού κινείται, προκειμένου να πάρει η Αγγελική την πολυπόθητη εκδίκηση της και από αυτόν. Ωστόσο, η μοίρα πρόκειται να τη φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με αυτόν που ψάχνει και μάλιστα σε ένα μέρος που ποτέ δεν φανταζόταν πως θα τον συναντήσει.

Η Αγγελική βρίσκεται μαζί με τον Στέφανο και την Αθηνά στην κλινική, όπου η τελευταία συνεχίζει να κάνει τη θεραπεία της: Εκεί, οι δύο πρώτοι βρίσκουν λίγο χρόνο να καθίσουν μαζί και έρχονται ακόμη πιο κοντά, καθώς ο Στέφανος της ανοίγει την καρδιά του για όσα περνάει το τελευταίο διάστημα με την οικογένεια του, τα οποία τον ανάγκασαν να φύγει από το σπίτι και να είναι μακριά από τη μητέρα του. Αργότερα, η Αγγελική ζητάει να πάει εκείνη να πάρει τη Δανάη από το σχολείο προκειμένου να περάσουν λίγο χρόνο μαζί. Εκεί, όμως, στον χώρο του σχολείου έρχεται αντιμέτωπη με αυτό που έψαχνε.

Η Αγγελική αντικρίζει τον τέταρτο άντρα από το βράδυ του βιασμού. Πρόκειται για τον Στέλιο Τολέγα, ο οποίος, όπως αποδεικνύεται, είναι καθηγητής στο σχολείο όπου φοιτά η Δανάη. Η έκπληξη της Αγγελικής είναι μεγάλη και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει! Ωστόσο, χαίρεται, καθώς τώρα μπορεί να βρει τρόπο να τον πλησιάσει και να τον κάνει και αυτόν να πληρώσει που της κατέστρεψε τη ζωή εκείνη τη μοιραία νύχτα του πανηγυριού.

Την ίδια στιγμή, ακόμη μία ιστορία που ανησυχεί την Αγγελική είναι να βρουν με τον Μιχάλη τον Παναγιώτη, που τους είπε πως γνωρίζει πολλά για τον θάνατο του πατέρα της Αγγελικής. Δεν μπορούν, όμως, να φανταστούν πως ο Δημήτρης και η Αθηνά έχουν ήδη προχωρήσει το δικό τους σχέδιο, προ­κειμένου ο Παναγιώτης να μη βρεθεί πο­τέ και να μην αποκαλύψει όσα γνωρίζει, σύμφωνα με το My Tv.