«Ας πούμε απλώς ότι θα έχουμε τα πιο πολυσυζητημένα χριστουγεννιάτικα φώτα της χώρας φέτος», είπε ο δήμαρχος της πόλης, αφού απολογήθηκε στους πολίτες.

Ο δήμαρχος μιας πόλης του Βελγίου ζήτησε συγγνώμη για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση αφού ήταν λίγο… παράξενη.

Συγκεκριμένα, αν δει κάποιος τον στολισμό μόνο τα Χριστούγεννα δεν θα του έρθουν στο μυαλό, αφού μοιάζει περισσότερο με ανδρικό μόριο.

Ο δήμαρχος της Oudenburg της βελγικής επαρχίας Δυτικής Φλάνδρας, παραδέχτηκε το λάθος του στους πολίτες.

Στόχος ήταν να μοιάζουν με κεριά στα χρώματα της πόλης, ωστόσο αποφάσισαν ότι μια φλόγα στην κορυφή της λευκής στήλης ήταν κάτι συνηθισμένο και τελικά επέλεξαν να βάλουν στην κορυφή μια μπλε μπάλα αντί για αυτήν.

Όμως αντί να μοιάζει με κερί, μάλλον παραπέμπει σε,... γεννητικό όργανο.

Ο δήμαρχος Anthony Dumarey είπε: «Φυσικά, δεν ήταν η πρόθεσή μας να εγκαταστήσουμε χριστουγεννιάτικα φώτα που θυμίζουν στους ανθρώπους ένα πέος».

Μάλιστα τόνισε πως «Το τεχνικό τμήμα μας τους σχεδίασε. Εάν τα είχαμε αγοράσει, θα μας κοστίσει περίπου τρεις φορές περισσότερο. Επιλέξαμε λοιπόν τα χρώματα της πόλης και βάζαμε ένα μπλε άκρο στην κορυφή γιατί πιστεύαμε ότι η φλόγα ήταν κλισέ. Υπήρξαν αντιδράσεις, αλλά δεν βλέπω κανένα λόγο να τα αφαιρέσω ή να τα αντικαταστήσω» και κατέληξε λέγοντας «ας πούμε απλώς ότι θα έχουμε τα πιο πολυσυζητημένα χριστουγεννιάτικα φώτα της χώρας φέτος».