Στην εκπομπή “Pop Up” και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη η Δόμνα Κουντούρη, η οποία μίλησε για την απόφασή της να παίξει μουσική και να τραγουδήσει στο δρόμο, αλλά και την αντιμετώπιση που είχε από τον κόσμο μετά το Fame Story, όπως αναφέρει το zappit.

«Στο εξωτερικό παίζουν στο δρόμο σολίστες που είναι μουσικάρες, άνθρωποι που είναι πραγματικά μουσικοί, όχι εγώ που γράφω πέντε τραγούδια και ξέρω πέντε ακόρντα. Είναι ένας τρόπος να δηλώσεις κάποια πράγματα. Το πρώτο πράγμα που δηλώνεις κάνοντάς το αυτό, βγαίνοντας στο δρόμο είναι ότι δεν χρειάζεσαι ενδιάμεσο για να επικοινωνήσεις με το κοινό σου.

Δεν ήταν τόσο το οικονομικό γιατί δεν έχει χρήματα ιδιαίτερα στο δρόμο, πιο πολύ ήταν το… δεν μπορώ να κάθομαι σπίτι, δεν μπορώ να με φιμώνουν, δεν μπορώ να μου κλείνουν το στόμα και να μη με αφήνουν να κάνω αυτό που μου έδωσε ο θεός να κάνω.

Έβγαινα έξω και δεν μπορούσα να περπατήσω γιατί με σταματούσαν σε κάθε βήμα, ήταν φρικτό. Εντάξει, ο κόσμος από αγάπη το έκανε. Έχουν ειπωθεί πολλά ψέματα για μένα, αλλά κάποιοι άνθρωποι είναι μαζί σου όταν είσαι στα… χάι σου και απομακρύνονται με το που αρχίζεις να πέφτεις», είπε η Δόμνα Κουντούρη.