Ο Γιώργος Παράσχος, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα, μίλησε για πολλά. Η κόρη του, το διαζύγιο, η ανήθικη πρόταση, όπως αναφέρει το zappit.

«Κάποια στιγμή με βρήκε μια κυρία στον δρόμο και μου λέει: «Γεια σας κύριε Παράσχο! Τι κάνετε; Παντρεμένος δεν είστε; Να σας ζήσει η κόρη σας και εύχομαι να είναι στρέιτ το παιδί»! Είναι πάρα πολύ άσχημο να έχει τέτοιες ιδέες, τέτοιες απόψεις ο κόσμος», τονίζει ο Γιώργος Παράσχος.

«Με την πρώην σύζυγό μου δεν έχουμε πάρει το διαζύγιο γραπτώς ακόμα, θα έρθει η ώρα που θα το κάνουμε και αυτό, αλλά δεν μας πιέζει. Δεν θα με πείραζε να βγούμε στο μέλλον με τον νέο της σύντροφο. Θέλω να βρει κάποιον σύντροφο. Αυτό που παρακαλάω είναι αυτός ο σύντροφος που θα βρει να αγαπήσει το παιδί μου», λέει ο ηθοποιός για τον χωρισμό του.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η αποκάλυψη που έκανε ο Γιώργος Παράσχος για μια ανήθικη πρόταση που δέχτηκε πρόσφατα:

«Είχα ένα σκηνικό σχετικά πρόσφατα. Είχα βρεθεί με έναν σκηνοθέτη για να κλείσουμε μια δουλειά στο θέατρο και την ώρα που μιλούσαμε και ας πούμε ότι καταλήξαμε, γυρνάει και μου λέει: «Γιώργο δεν ασχολείσαι και με το personal; Θες να έρθεις σπίτι μου, να ορίσουμε ημερομηνίες, να μου κάνεις μασάζ»; Εκεί κόλλησα λίγο και πήγα να ξεφύγω εκ του ασφαλούς και του είπα πως αν χρειάζεσαι μασάζ εγώ δεν το ξέρω, μπορείς να πας σε κάποιον φυσιοθεραπευτή».