Λάκης Γαβαλάς και Τρύφωνας Σαμαράς, κόντρα δίχως τέλος… Ο γνωστός hairstylist που συμμετέχει στο Style Me Up και ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και κριτής του My Style Rocks, στρέφουν ξανά ο ένας τα βέλη του εναντίον του άλλου.

Όταν ο Τρύφωνας Σαμαράς άκουσε το όνομα Λάκης Γαβαλάς, δεν κρατήθηκε μπροστά στην κάμετα του Ευτυχείτε και τον Σάββα Μπίτζα. «Νομίζω ότι ο Λάκης Γαβαλάς φέτος στο My Style Rocks το έχει παραξηλώσει. Έχει κάνει υπερβολικές μεταμορφώσεις. Είναι too much όλο αυτό. Νομίζω δεν του πάει καθόλου. Είναι υπερβολή. Κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο. Νομίζω ότι τώρα ο κατάλληλος ρόλος για να πρωταγωνιστήσει είναι “Η τρελή του Σαγιό”», όπως αναφέρει το zappit.

Στη συνέχεια, ο Λάκης Γαβαλάς έδωσε την απάντησή του, χρησιμοποιώντας ισόποση δόση δηλητηρίου…

«Θα ήθελα ο Σαμαράς να μου πει την ιστορία της «τρελής του Σαγιό» αν την γνωρίζει. Είναι πολύ τιμητικό αυτό που είπε. Πρόκειται για ένα υπέροχο έργο που είναι στα μελλοντικά σχέδιά μου. Μπορεί την επόμενη φορά, όμως, να μου το πει στα γαλλικά, γιατί αυτό είναι ένα γαλλικό έργο; Να μπορέσω κι εγώ να του πω μπράβο μια φορά για κάποιο λόγο.

Για να πει κάποιος ότι είμαι υπερβολικός θα πρέπει να είναι πολύ γνώστης. Εγώ ανήκω στο σύμπαν και στο τώρα. Πρώτα πρέπει να εξυπηρετηθώ και να εξυπηρετήσω το σύμπαν, το οποίο με έχει αγκαλιάσει τόσα χρόνια. Δεν μπορεί στα 68 μου να έχω κάνει λάθη και να μην τα ήξερα», δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς.